Meny Stäng

Aktiviteter

Samling-/starttid är normalt kl. 10.00 på lördagsexkursioner och kl. 18.00 på måndagsexkursioner. Andra tider anges i direkt anslutning till varje aktivitet. Mål för exkursioner kan komma att ändras med kort varsel beroende på väder och svamptillgång. Ta för vana att ALLTID kontrollera webbplatsens kalender och/eller Facebook-sidan ”Svamp med Puggehatten” eller ring exkursionsansvarig. Lämplig utrustning på en Puggehatten-exkursion är tåliga skor/stövlar, kläder efter väder, korg och svampkniv samt matsäck (på lördagsexkursioner och heldagsarrangemang).

Kategori: Exkursion Puggehattens inventeringshelg i Nordvästskåne 22-24/9

Heldag:
22 september, 2023

Fredag 22 – Söndag 24 september

I år kommer vi att inventera lokaler i nordvästra hörnet av Skåne, där det finns många intressanta områden som saknar uppgifter om fungan. Vi kommer att ha vår bas på Ängelholms vandrarhem som kan erbjuda 20 sängplatser i dubbel- eller flerbäddsrum. Enkelrum kommer bara att kunna erbjudas om det inte blir fullbokat, annars får du boka själv. Samma sak om vi skulle bli fler.

Trots att vi i år inte fått några fondpengar har vi satt deltagaravgiften till 600 kr för hela helgen, inklusive övernattning i dubbelrum och mat. Väljer du att delta bara en del av helgen, måste ha enkelrum, delta bara dagtid etc., så meddela detta i anmälan liksom matönskemål. Vandrarhemmet kan inte erbjuda mat i någon form varför vi får hjälpas åt med hanteringen av frukost, lunchpaket och fika. Middag räknar vi med kan ordnas på eller med hjälp av någon restaurang i närheten och vi tänker hålla oss till vegetarisk mat i första hand.

Observera att detta arrangemang endast är öppet för medlemmar i Puggehatten.

OBS! Bindande anmälan via epost till föreningens adress <info@puggehatten.se> ABSOLUT senast 13 september.

Om du ska vara med hela helgen utan inskränkningar, kan du betala in deltagaravgiften på 600 kronor till föreningens plusgiro 121034-3 eller bankgiro 859-8963 så snart du anmält dig, i annat fall avvakta tills du får besked om summan. Tala om vem du vill/kan dela rum med och eventuella matönskemål. Har du frågor så skriv till e-postadressen ovan eller ring till Bella Feimanis 070-037 65 76.

Vi planerar att samlas fredag vid lunch tid på någon lämplig lokal, käka lunch/fika tillsammans och sedan exkurera för att sedan vara på vandrarhemmet i lagom tid för att etablera oss, arbeta med insamlat material och äta middag tillsammans. Lördagen besöker vi några intressanta lokaler, liksom söndag förmiddag. för att sedan packa ihop och åka hem.

Ytterligare information om boende, samlingsplats mm kommer till de som anmäler sig veckan innan.

Välkommen!

Information kommer även att finnas på vår Facebook-sida "Svamp med Puggehatten".

Visa hela kalendern