Inventeringshelg 4-6/10 2019

DSC07889_2OBS! Bindande anmälan senast 23 juni och anmälan och vi kan inte ta emot efteranmälningar i någon utsträckning. OBS!

Föreningen anordnar årligen en inventeringshelg som syftar till att ta reda på mer om fungan inom ett utvalt område. Alla medlemmar är välkomna att anmäla sig. Du behöver inte vara svampexpert för att delta! Tack vare bidrag från bland andra Kapten Carl Stenholms donationsfond kan vi subventionera deltagaravgiften kraftigt.

I år har vi valt att inrikta vår inventeringshelg på ädellövskogsmiljöer i Rönneådalen i höjd med Söderåsen. Basen blir även i år Pensionat Söderåsen i Allrp nära Skäralid. Det är hög vandrarhemsstandard med begränsad enkelrumsmöjlighet. Vi behöver lämna besked om antal deltagare och rumsbehov senast 25 juni och sista anmälningsdag är därför 23 juni. Tack vare generöst stöd från Kapten Carl Stenholms donationsfond kan vi hålla deltagaravgiften på 750 kr för hela helgen, inklusive övernattning och mat. Väljer du att delta bara en del av helgen, delta bara dagtid etc. ,så meddela detta i anmälan. Observera att detta arrangemang endast är öppet för medlemmar i Puggehatten. På grund av begränsat antal rum ser vi helst att du undviker enkelrum.

Du anmäler dig via epost till föreningens adress info@puggehatten.se. Om du ska vara med hela helgen kan du betala in deltagaravgiften på 750 kronor till föreningens plusgiro 121034-3 eller bankgiro 859-8963, så snart du anmält dig, i annat fall avvakta tills du får besked om summan. Ange eventuella matönskemål. Har du frågor så skriv till epostadressen ovan eller ring till Sigvard Svensson 070-7763378. Välkommen! föreningens adress <info@puggehatten.se> senast  16 september och betala samtidigt in deltagaravgiften på XXX  kr/person till föreningens plusgiro 121034-3 eller bankgiro 859-8963. Tala om ifall du vill ha enkelrum och eventuella matönskemål. Välkommen!